Tooted – TEST

masintikkimisteenus

Masintikkimisteenus

Masintikkimisteenus kiirelt ja kvaliteetselt professionaalilt! Pakume masintikkimisega seonduvaid teenuseid meie uues ja hubases stuudios Tallinnas, Pikaliiva tn.5 Seame kõrged nõudmised enda poolt pakutavale masintikandile ja loome kunsti läbi tikandi.
tikkimisfailide programmeerimine, tikandifailide programmeerimine

Tikkimisfailide programmeerimine

Kvaliteetsete tikkimisfailide programmeerimine professionaalilt! Teeme sinu logo, joonise, pildi vms tikkimismasinale arusaadavaks, programmeerides selle tikkimismasinale loetavasse formaati. Kvaliteetne tikkimisfail tagab kvaliteetse tikandi!
nimede tikkimine

Nimede tikkimine (hinnakiri)

Nimede tikkimine on ideaalne viis toodete personaliseerimiseks. Luksuslikel töödel võib nimetikandeid asendada hoopis initsiaalide tikkimine. Pika tegutsemisaja jooksul oleme enda andmebaasi kogunud suure hulga kvaliteetseid kirjafontide tikkimisfaile, mida saame oma klientidele tehtavatel töödel kasutada. Suudame oma kirjafontide valikuga täita ka kõige nõudlikumate klientide tellimused. Nimede tikkimise HINNAKIRI
logode tikkimine

Logode tikkimine

Logode tikkimine on tõhus viis oma brändi esitlemiseks ja toodetele isikupära lisamiseks. Tikand on püsiv ja vastupidav ning annab toodetele luksusliku ja professionaalse välimuse, mis peegeldab ettevõtte väärtusi ja kvaliteeti. Tikitud logod on hästi eristatavad ja silmapaistvad ning aitavad kaasa brändi äratuntavusele.
aplikatsioonide tikkimine

Aplikatsioonide tikkimine

Aplikatsioonide tikkimine on suurepärane viis unikaalsete ja pilkupüüdvate disainide loomiseks. Aplikatsioontehnika kasutamisel tikitakse sobivad kangatükid tikkimisprotsessi käigus aluskanga külge. Kangatükkide kombineerimine erinevate tikandimustrite ja niidivärvidega loob omanäolise kolmemõõtmelise efekti.
embleemide tikkimine

Embleemide tikkimine

Embleemide tikkimine on pilkupüüdev ja professionaalne viis oma brändi, meeskonna või organisatsiooni esitlemiseks. Tikitud embleemi kasutamine on samuti hea viis toote kaunistamiseks või märgistamiseks, kui otse tootele tikkimine ei ole võimalik või soovitud. Embleemi saab valmistada erinevatest sobilikest kangastest, mis peale tikkimist õmmeldakse või kinnitatakse takjapaelaga toote külge.
riietele tikkimine

Riietele tikkimine

Riietele tikkimine on loominguline protsess, mis pakub lõputult võimalusi väljendada ilu, tähendust ja isikupära. Pika tegevusaja jooksul oleme kogunud suure kollektsiooni kvaliteetseid tikkimisfaile, mida saame oma klientide riietel kasutada. Pakume ka riietele tikkimisega tihti kaasnevaid lisatöid, nagu toote õmblustest lahtiharutamine ja hilisem kokkuõmblemine. Suurepäraste Husqvarna VIKING tikandikollektsioonidega saad tutvuda SIIN
toodetele tikkimine

Toodetele tikkimine

Toodetele tikkimine on suurepärane viis muuta need unikaalseks ja luksuslikuks. Alati ei ole võimalik tootele kohe otse tikkida. Suudame pakkuda ka vajalikke lisatöid, nagu toote õmblustest lahtiharutamine ja tikkimisjärgne kokkuõmblemine. Omame suurt kogemust toodetele tikkimisel ja suurt valikut kvaliteetseid tikandidisaine!
pooltoodetele tikkimine

Pooltoodetele tikkimine

Pooltoodetele tikkimine on kvaliteetne ning töö viiakse läbi enne toote täielikku kokkupanemist või lõplikku viimistlemist. Aitame teid igas etapis, alates esialgsest konsultatsioonist kuni lõpptulemuseni. Koos saame luua midagi erilist ja ainulaadset. Kui olete huvitatud pooltoodetele tikkimisest, võtke meiega ühendust.
husqvarna viking tikkimisfailide kataloog

Husqvarna VIKING tikkimisfailid

Husqvarna VIKING tikkimisfailid on kvaliteetsed ning loodud professionaalide poolt! Husqvarna VIKING kollektsioonidest leiab tikandeid erinevatele maitsetele ja erinevateks vajadusteks. Pakume masintikkimisega seonduvaid teenuseid meie uues ja hubases stuudios Tallinnas, Pikaliiva tn.5
mängumatt

UUS! Mängumatt 120x120cm (Medi Partners)

Mängumatte müüme ilma tikandita. Soovi korral saame valmistada sobivas toonis vildile aplikatsioontehnikas nimetikandi, mille õmbleme mängumatile.
imiku tekk

UUS! Vahveltekk 75x100cm (Medi Partners)

Imiku tekk on pehme ja kvaliteetne ning sobib tikandiga kaunistamiseks. Vahveltekk sobib ideaalselt katsikukingiks. Masintikand sobib suurepäraselt kingi kaunistamiseks.
  • Nimed ja tekstid tikime kliendi valitud värvitoonis
  • Tikandid ja aplikatsioonid tikime pildilolevate värvidega
  • Aplikatsioonide puhul kasutame sobivaid kangaid
  • NB! Tikandi tikime vahvelkanga poolele teki nurka diagonaalselt. Kui soovite tikkida mujale, kirjutage palun see tellimuse märkustesse või võtke meiega ühendust.
tekk beebile

UUS! Minky tekk beebile 75x100cm (Medi Partners)

Tekk beebile on pehme ja kvaliteetne ning sobib tikandiga kaunistamiseks. Minky tekk sobib ideaalselt katsikukingiks. Masintikand sobib suurepäraselt kingi kaunistamiseks.
  • Nimed ja tekstid tikime kliendi valitud värvitoonis
  • Tikandid ja aplikatsioonid tikime pildilolevate värvidega
  • Aplikatsioonide puhul kasutame sobivaid kangaid
  • NB! Tikandi tikime minky kanga poolele teki nurka diagonaalselt. Kui soovite tikkida mujale, kirjutage palun see tellimuse märkustesse või võtke meiega ühendust.
tüdruku kaisutekk

UUS! Suur roosa jänkutekk

32.49

Kaisutekk tüdrukule Cubbies Pink Bunny Blanket Clovis Brampton – kaisutekk lapsele kingiks ja tikandiga kaunistamiseks. NB! Vaikimisi tikime läbi teki ühevärvilisele poolele jänku juurde teki nurka diagonaalselt. Kui soovite tikkida mujale, kirjutage palun see tellimuse märkustesse või võtke meiega ühendust.

jänes

poisi kaisutekk

UUS! Suur sinine jänkutekk

32.49

Kaisutekk poisile Cubbies Blue Bunny Blanket Clovis Brampton – kaisutekk lapsele kingiks ja tikandiga kaunistamiseks. NB! Vaikimisi tikime läbi teki ühevärvilisele poolele jänku juurde teki nurka diagonaalselt. Kui soovite tikkida mujale, kirjutage palun see tellimuse märkustesse või võtke meiega ühendust.

jänes

lapse kaisutekk

UUS! Suur hall jänkutekk

32.49

Kaisutekk lapsele Cubbies Grey Bunny Blanket Clovis Brampton – kaisutekk lapsele kingiks ja tikandiga kaunistamiseks. NB! Vaikimisi tikime läbi teki ühevärvilisele poolele jänku juurde teki nurka diagonaalselt. Kui soovite tikkida mujale, kirjutage palun see tellimuse märkustesse või võtke meiega ühendust.

jänes

kingitus tüdrukule

UUS! Kaisukas Roosa jänku (Polka Dot)

32.49

Kingitus tüdrukule Cubbies Pink Bunny – Polka Dot – kaisujänes beebile kingiks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

jänes

kingitus poisile

UUS! Kaisukas Sinine jänku (Polka Dot)

32.49

Kingitus poisile Cubbies Blue Bunny – Polka Dot – kaisujänes beebile kingiks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

jänes

kingitus beebile

Kaisukas Hall jänku (Polka Dot)

32.49

Kingitus beebile Cubbies Grey Bunny – Polka Dot – kaisujänes beebile kingiks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

jänes

kaisuahv

Kaisuahv

32.49

Kaisuahv – Cubbies Monkey Shimmy – kaisuloom lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

ahv

kingitus lapsele

Kaisukas Koaala

32.49

Kingitus lapsele Koaala – Cubbies Koala Oswald – kaisuloom lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

koaala

kaisukas dinosaurus

Kaisukas Dinosaurus

32.49

Kaisukas Dinosaurus – Cubbies Signature Dinosaur – kaisuloom lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

dinosaurus

kaisulind öökull

Kaisulind Öökull

32.49

Kaisukas Öökull – Cubbies Owl Hooty Lou – kaisulind lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

lind, öökull

kaisulind kana

Kaisulind Kana

32.49

Kaisukas Kana – Cubbies Chicken – kaisulind lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

kana, lind

kaisulind part

Kaisulind Part

32.49

Kaisukas Part – Cubbies Duck – kaisulind lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

lind, part

ahvikaisukas

Ahvikaisukas Orangutan

32.49

Ahvikaisukas Orangutan – Cubbies Orangutan Oobiedoo – kaisuloom lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

ahv, orangutan

kaisukas laiskloom

Kaisukas Laiskloom

32.49

Kaisukas Laiskloom – Cubbies Sloth Clingy – kaisuloom lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

laiskloom

kaisuloom hobune

Kaisuloom Hobune

32.49

Hobune – Cubbies Horse Penelope – kaisukas lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks Kui sul on omal idee, kuidas sooviksid mõnda kaisukat kingituseks kujundada, võta meiega ühendust – Me tikime sinu mõtte teoks!

hobune

nukk merineitsi

Nukk Merineitsi

27.99

Cubbies Mermaid Rag Doll Marina – kaisunukk lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks. Seda nukku müüme ilma tikandita. Soovi korral on nuku sabauimele võimalik tikkida lapse nimi.
blond nukk

Blond nukk baleriin

27.99

Cubbies Blonde Ballerina Rag Doll – kaisunukk lapsele kingituseks ja tikandiga personaliseerimiseks. Seda nukku müüme ilma tikandita. Soovi korral on nuku seelikule võimalik tikkida lapse nimi.

baleriin